Danish    English
     

Specialister i outsourcing/globalisering,  strategisk udvikling og markedsanalyser

 

 

JMS Management arbejder  indenfor følgende områder:

 

Outsourcing-globalisering/international

etablering (produktionsudflytning)

Fokusområder er Brasilien, Kina og Rusland, hvor vi fungerer som strategisk rådgiver og tovholder i hele processen, er  behjælpelig med at søge tilskud, finde egnede produktionslokaler, samarbejdspartnere, medinvestorer, søge godkendelser, rekruttere medarbejdere m.v.

Læs mere...

 

Strategisk udvikling

Vi deltager i hele processen med kompetenceafdækning, strategiske strukturdiagnoser, visionsafklaring, udvikling af strategier og forandringsparathed m.v. 

Læs mere...

Sourcing og undereleverandørsamarbejde

I stedet for at flytte hele produktionen kan man oftest med fordel finde underleverandører til både komponenter og produkter.

Læs mere...

 

Eksportmarkedsanalyser

Indsamling af relevante markeds informationer, søgning af agenter/forhandlere m.v. udføres hurtigt og effektivt via samarbejde med 45 kollegaer i andre lande.

Læs mere...

Bestyrelsesarbejde

Vi deltager allerede i flere bestyrelser - og påtager os gerne yderligere – i det omfang, det passer til vores viden og erfaringsgrundlag. Vi hjælper ligeledes med at sammensætte en passende bestyrelse.

Læs mere...

 

Tilskudsmuligheder

Få rådgivning omkring relevante tilskudsmuligheder, udformning af ansøgning m.v. Vi har et godt og tæt samarbejde med NOPEF, der bl.a. giver tilskud til forundersøgelser ved etablering af selskaber (uden for EU).

Læs mere...

 
     

"Det er naturligt at tage lods ombord, når man bevæger sig ind i nye farvande"

 

 
Afsluttede projekter

JMS Management har i samarbejde med nationale og internationale virksomheder fuldført en lang række opgaver indenfor eksport, kompetencerådgivning og ledelsesudvikling.

Læs mere...

 

 

Igangværende projekter
Vi er bl.a. i gang med at etable samarbejde for  for en nordjysk metalvirksomhed i Litauen og  igangsætte en træproduktion i Litauen. Hertil kommer  i Kina et større miljøprojekt  samt etablering af en overfladebehandlingsvirksomhed.

Læs mere...

 

 

Ydelser

Outsourcing

Helt eller delvist udflytning af produktion eller komponenter til lande med lave lønninger.

Læs mere...

 

Tilskudsmuligheder

Nopef, Mål 2 midler eller PS-programmet under Danida. Få vejledning om relevante tilskudsmuligheder.

Læs mere...

 

Eksportmarkedsanalyser

Vi har samarbejdspartnere i 45 lande. Vi samarbejder med Danmarks Eksportråd.
Læs mere...

 

Strategisk udvikling

Vi deltager i kompetenceafdækning, strategiske strukturdiagnoser, visionsafklaring, udvikling af strategier og forandringsparathed m.v. 

Læs mere...

 

Bestyrelsesarbejde

Det er fremtiden man er nødt til at forholde sig til – og styre efter. Det kræver kompetente sparringspartnere, der har fingeren på pulsen.
Læs mere...